page_banner

Babagan Kita

KAMI

PERUSAHAAN

SING APA KITA

e-LinkCare minangka tim sing kepengin banget njaga inovasi, ilmu, keahlian teknis, layanan sing luwih dhuwur.

FOKUS PRODUK

e-LinkCare setya nyedhiyakake solusi kanggo penyakit pernafasan, penyakit kardiovaskular lan penyakit metabolisme.

VISI

Visi kita dadi panyedhiya global ing solusi penyakit kronis lengkap kanggo segmen profesional lan homecare.

e-Linkcare Meditech Co., Ltd. minangka perusahaan multinasional berteknologi tinggi sing dibangun liwat kerjasama antara London UK lan Hangzhou China kanthi fasilitas pabrik dhewe sing adhedhasar ing Xianju, Zhejiang, China, ing ngendi kita nggawe macem-macem peralatan medis desain dhewe, kalebu Sistem Pemantauan Multi Accugence TM, Spirometer UBreatH TM Sistem lsp.

Wiwit dina iki, e-Linkcare Meditech Co., Ltd. duwe komitmen kanggo ngapikake manajemen penyakit kronis kanthi teknologi canggih, desain manusiawi, teknik manufaktur sing dikontrol kanthi apik uga solusi kesehatan digital lan seluler sing terintegrasi. Kita ngupayakake kegunaan sing apik banget, pengalaman pangguna sing luwih lancar, lan inovasi terus dadi misi kita.

Makarya karo profesional kesehatan ing macem-macem wilayah klinis ing saindenging jagad, kita wis ngerteni akeh kabutuhan sampeyan. Wawasan kasebut, dikombinasikake karo ilmu, pengalaman lan inovasi sing wiyar, mbantu kita nggawe solusi tes sing paling apik ing sesuk.

e-Linkcare Meditech Co., Ltd.duwe tim staf sing darmabakti & berpengalaman kanggo nindakake R&D, Pemasaran lan Penjualan, yaiku tim sing duwe kekarepan kuat kanggo njaga inovasi, ilmu, keahlian teknis, layanan sing dhuwur kanggo ngirim solusi integral. Kita duwe tujuan kanggo nggawe kemitraan sing kuat karo para pelanggan babagan bab rasa hormat lan dipercaya. Kita yakin manawa uji coba perawatan e-Linkcare Meditech Co., Ltd. nyumbang kanggo kesehatan sing luwih apik, kanthi menehi data sing sampeyan butuhake, kapan lan ing endi sampeyan butuh, kanggo njupuk keputusan kesehatan sing akurat kanthi cepet. Iki sing dadi fokus. Nalika nindakake, kita padha setya ngurmati kabijakan internal lan peraturan eksternal.

Kabeh sing Sampeyan Pengin Ngerteni Babagan Kita