page_banner

warta

  • e-LinkCare attended 2017 ERS international Congress in Milan

    e-LinkCare melu ing Kongres internasional ERS 2017 ing Milan

    e-LinkCare melu ing Kongres internasional ERS 2017 ing Milan ERS uga dikenal minangka European Respiratory Society sing nganakake Kongres internasional 2017 ing Milan, Italia ing wulan September iki. ERS diakoni minangka salah sawijining respirator paling gedhe ...
    Waca liyane
  • e-LinkCare attended ERS international congress 2018 in Paris

    e-LinkCare melu ing kongres internasional ERS 2018 ing Paris

    Kongres Internasional Masyarakat Pernafasan Eropa 2018 dianakake tanggal 15 nganti 19 September 2018, Paris, Prancis sing dadi pameran industri pernafasan sing paling berpengaruh; minangka titik pertemuan kanggo para pengunjung lan peserta saka saindenging jagad ...
    Waca liyane
  • e-LinkCare participated 54th EASD in Berlin

    e-LinkCare melu EASD kaping 54 ing Berlin

    e-LinkCare Meditech Co., LTD melu Rapat Tahunan EASD kaping 54 sing dianakake ing Berlin, Jerman tanggal 1 - 4 Oktober 2018. Rapat ilmiah, sing dadi konferensi diabetes tahunan paling gedhe ing Eropa, nggawa luwih saka 20.000 wong saka bidang kesehatan, akademisi. lan industri ing bidang dia ...
    Waca liyane
  • Meet us at MEDICA 2018

    Temokake ing MEDICA 2018

    Kanggo kaping pisanan, e-LinkCare Meditech Co., Ltd bakal dipamerake ing MEDICA, pameran perdagangan utama kanggo industri medis, sing diwiwiti tanggal 12 - 15 November 2018. Wakil e-LinkCare seneng banget nyedhiyakake inovasi paling anyar ing lini produk saiki · UBREATH series Spriomete ...
    Waca liyane
  • e-LinkCare achieves ISO 26782:2009 certification for UBREATH Spirometer System

    e-LinkCare entuk sertifikasi ISO 26782: 2009 kanggo Sistem Spirometer UBREATH

    e-LinkCare Meditech Co., Ltd. minangka salah sawijining perusahaan sing enom nanging dinamis ing bidang perawatan pernapasan, kanthi bangga ngumumake saiki manawa Sistem Spirometer kanthi jeneng merek UBreatH saiki wis ISO 26782: 2009 / EN 26782: 2009 disertifikasi tanggal 10 wulan Juli Babagan ISO 26782: 2009 utawa EN ISO 26782: 2009 ISO ...
    Waca liyane