BANNER11
BANNER1-0623
BANNER3-0623
X

e-LinkCare, Ngubungake perawatan kanggo a urip sing luwih apik

Babagan KitaGO
e-LinkCare Meditech Co., Ltd. didegake dening tim spesialis medis lan profesor, fokus ing manajemen penyakit kronis, utamane Asthma, COPD lan sindrom Metabolic adhedhasar teknologi canggih lan pengalaman klinis puluhan taun. We nawakake solusi unik karo produk inovasi, layanan tepat waktu kanggo memenuhi panjaluk para pelanggan ing saindenging jagad.

Produk kategori

service

kita bakal njamin sampeyan bakal entuk
asil paling apik.

  • 70+

    Negara-negara

    Diekspor menyang luwih saka 70 negara lan saya akeh
  • 5000+

    Rumah Sakit

    Didhukung liwat 5000+ rumah sakit global kanthi produk lan layanan kita dhewe
  • 20+

    Pengalaman bertahun-tahun

    Pabrikan profesional ing industri piranti medis
  • 100+

    Staff profesional

    Luwih saka 60% minangka profesi Riset & Pengembangan
  • 50+

    Paten

    Kanthi 22+ paten panemuan

Panyedhiya Layanan Kesehatan Teknikal kanggo Kualitas Urip sing Luwih Apik

Mitra karo kita

Yen sampeyan duwe kesempatan kanggo kolaborasi utawa priksaan, saran, sampeyan pengin ngrungokake saka sampeyan.

kirim saiki

paling anyar warta & blog

ndeleng liyane
  • e-LinkCare dirawuhi 2017 ERS internasional Cong ...

    e-LinkCare melu ing Kongres internasional ERS 2017 ing Milan ERS uga dikenal minangka European Respiratory Society sing nganakake Kongres internasional 2017 ing Milan, Italia ing wulan September iki. ERS yaiku ...
    maca liyane
  • e-LinkCare melu kongres internasional ERS ...

    Kongres Internasional Masyarakat Pernafasan Eropa 2018 dianakake tanggal 15 nganti 19 September 2018, Paris, Prancis sing dadi pameran industri pernafasan sing paling berpengaruh; dadi titik pertemuan kanggo pengunjung lan ...
    maca liyane
  • e-LinkCare melu EASD kaping 54 ing Berlin

    e-LinkCare Meditech Co., LTD melu Rapat Tahunan EASD kaping 54 sing dianakake ing Berlin, Jerman tanggal 1 - 4 Oktober 2018. Rapat ilmiah, sing dadi konferensi diabetes tahunan paling gedhe ing Eropa, nggawa luwih saka 20.000 wong saka layanan kesehatan, ...
    maca liyane