page_banner

produk

  • UBREATH ® Multi-Function Spirometer System (PF810)

    NGALAMI ® Sistem Spirometer Multi-Fungsi (PF810)

    NGALAMI ®Sistem Spirometer Multi-Fungsi (PF810) digunakake kanggo macem-macem tes fungsi paru-paru lan pernapasan. Ngukur lan tes kabeh fungsi paru-paru uga BDT, BPT, Tes Otot Pernafasan, penilaian strategi dosis, rehabilitasi paru-paru dll kanggo menehi solusi total kanggo kesehatan paru-paru.

     

  • UBREATH ® Spirometer System (PF680)

    NGALAMI ® Sistem Spirometer (PF680)

    NGALAMI ® Pro Spirometer System (PF680) ngukur ventilasi fungsi paru-paru subjek kalebu kalebu expiratory lan inspirasi kanthi nggunakake teknologi Pneumotachograph.

  • UBREATH ® Spirometer System (PF280)

    NGALAMI ® Sistem Spirometer (PF280)

    NGALAMI ® Spirometer System (PF280) minangka spirometer genggam sing digunakake kanggo nyoba fungsi paru-paru subjek, mbantu ngukur efek penyakit paru-paru.

  • UBREATH ® Exhalation analyzer (BA200)

    NGALAMI ® Penganalisa napas (BA200)

    Penganalisis UBREATH Exhalation (BA200) minangka piranti medis sing dirancang & diproduksi dening e-LinkCare Meditech kanggo digandhengake karo tes FeNO lan FeCO kanggo nyedhiyakake pangukuran kanthi cepet, tepat, kuantitatif kanggo mbantu diagnosis klinis lan manajemen kayata panandhang asma lan saluran napas kronis liyane. peradangan.

  • UBREATH ® Wearable Mesh Nebulizer (NS180,NS280)

    NGALAMI ® Nebulizer Mesh sing Bisa Dipakai (NS180, NS280)

    NGALAMI ®Nebulizer Mesh sing Bisa Dipakai minangka nebulizer bolong sing bisa digunakake ing jagad pisanan sing digunakake kanggo menehi obat ing bentuk kabut sing nyedhot menyang paru-paru. Bisa digunakake kanggo bocah lan wong diwasa ing perawatan panandhang asma, COPD, fibrosis kistik lan penyakit ambegan lan kelainan liyane.