page_banner

produk

e-LinkCare melu ing Kongres internasional ERS 2017 ing Milan

ERS uga dikenal minangka European Respiratory Society nganakake Kongres internasional 2017 ing Milan, Italia ing wulan September iki.
ERS diakoni minangka salah sawijining rapat pernapasan paling gedhe ing donya amarga wis suwe dadi pusat ilmiah penting ing Eropa. Ing ERS taun iki, ana akeh topik panas sing dibahas kayata perawatan intensif Pernafasan lan penyakit saluran napas.
e-LinkCare seneng banget karo luwih saka 150 peserta sing melu acara iki wiwit tanggal 10 September lan nuduhake teknologi paling anyar e-LinkCare kanthi nampilake produk perawatan pernapasan merek UBreatHTM lan sukses narik perhatian para pengunjung.

Sistem UBREATHTM Spirometer (PF280) & (PF680) lan UBreatHTM Mesh Nebulizer (NS280) minangka produk anyar sing dikenalake ing jagad iki kanggo pertama kaline, kalorone entuk umpan balik sajrone pameran, akeh pengunjung sing nuduhake minat lan diijolke kontak kanggo kesempatan bisnis potensial.
Umumé, iki minangka acara sing sukses kanggo e-LinkCare sing didedikake dadi perusahaan terkemuka ing industri iki. Muga-muga bisa ketemu ing kongres internasional ERS 2018 ing Paris.


Wektu kiriman: Mar-23-2021