page_banner

produk

news11
Kongres Internasional Masyarakat Pernafasan Eropa 2018 dianakake tanggal 15 nganti 19 September 2018, Paris, Prancis sing dadi pameran industri pernafasan sing paling berpengaruh; minangka titik pertemuan kanggo pengunjung lan peserta saka kabeh ndonya kaya saben taun. e-LinkCare gabung karo akeh pengunjung anyar uga pelanggan global sing ana sajrone pameran 4 dina. Ing ERS taun iki, serangkaian produk pernapasan sing dikembangake lan diproduksi dening e-LinkCare Meditech Co., Ltd kalebu rong model Sistem Spirometer lan Nebulizer Mesh Wearable dhewe.
ERS minangka pameran sing sukses banget ing babagan pangembangan proyek anyar lan wiwitan kemitraan anyar. Kita seneng dadi tuan rumah pengunjung ing saindenging jagad sing ngunjungi kita ing G25. Matur nuwun kanggo riko lan kapentingan ing merek.


Wektu kiriman: Okt-18-2018