page_banner

produk

2
e-LinkCare Meditech Co., LTD melu Rapat Tahunan EASD kaping 54 sing dianakake ing Berlin, Jerman tanggal 1 - 4 Oktober 2018. Rapat ilmiah, sing dadi konferensi diabetes tahunan paling gedhe ing Eropa, nggawa luwih saka 20.000 wong saka bidang kesehatan, akademisi. lan industri ing bidang diabetes. Kanggo kaping pisanan, e-LinkCare Meditech Co., LTD ana ing jaringan lan ngrembug babagan kemungkinan kolaborasi mbesuk.
Gegayutan karo acara e-LinkCare Meditech Co., LTD duwe kesempatan kanggo ketemu sawetara ahli terkemuka saka sudut pandang riset, ahli endokrinologis saka rumah sakit sing kerja ing lapangan kasebut, lan sawetara distributor sing pengin ngimpor lan maneh nyebar ing pasar dhewe, kita ngrembug babagan rencana pangembangan Sistem Multi-Morniting merek Accugence sing bisa nyoba macem-macem paramèter kanggo panggunaan klinis lan omah.


Wektu kiriman: Okt-18-2018