page_banner

produk

GAMPANG ® Sistem Multi-Monitoring PRO (PM 950)

Katrangan singkat:

ACCUGENCE ® Sistem Multi-Monitoring PRO (Model No. PM 950) nggawa pengalaman diagnostik rumah sakit sing ekstensif, solusi konektivitas, lan sumber daya sing lengkap kanggo mbantu prosesi layanan sing paling apik.


Detail Produk

Tag Produk

ACCUGEN® ® Multi-Monitoring System (Model No. PM 950) kasedhiya kanggo nyoba Glukosa (ALLAH), Glukosa (GDH-FAD), Asam Uric lan keton Darah kanthi nggunakake strip sing padha karo produksi eksklusif e-LinkCare Meditech., LTD Sistem kasebut menehi asil langsung kanthi akurasi laboratorium. Kanthi sistem kasebut saiki, sampeyan duwe portofolio tes perawatan lengkap sing bisa ngatur skrining, diagnosa, lan ngawasi pirang-pirang parameter ing skenario pangguna profesional.

ACCUGENCE ® Sistem Multi-Monitoring PRO (Model No. PM 950) nggawa pengalaman diagnostik rumah sakit sing ekstensif, solusi konektivitas, lan sumber daya sing lengkap kanggo mbantu profesional sing paling apik.

Pangguna loropaken
4 ing fungsi 1Multi
Kimia enzim anyar
Pangenalan Strip otomatis sawise kalibrasi
Suhu operasi sing jembar
Ejeksi Strip
Jembar HCT
Volume sampel getih cilik
Asil sing bisa dipercaya
Scanner barcode integral
Layar tutul Ngidini gampang mlebu informasi
Konektivitas fleksibel (WiFi lan HL7)

Spesifikasi Produk

Jeneng produk ACCUGENCE®️ Sistem Multi-ngawasi PRO
Model No. PM 950
Parameter Glukosa Darah (GOD & GDH), β-Ketone (KET), lan Asam Uric (UA)
Range Ngukur GLU: 0.6 ~ 33.3 mmol / L (10 ~ 600mg / dl) KET: 0.0 ~ 8.0 mmol / LUA: 3.0 ~ 20.0 mg / dL (179 ~ 1190 μmol / L)
Kisaran Hematokrit GLU lan KET10% ~ 70% UA: 25% ~ 60%
Kalibrasi Asil Setara karo plasma
Conto GDH, KET lan UA: getih kapiler seger lan getih venaGOD: mung getih kapiler seger
Memori 20.000 asil tes 5.000 operasi ID5.000 tes tes ID100 akeh 30 QC
Ukuran Meter 158 * 73 * 26mm
Ukuran Tampilan 87 * 52 mm (4-inch layar demek warna-warni)
Sistem Sistem Android
Antarmuka pangguna Scanner layar demek lan barcode
Tegangan input + 5V DC
Sumber Daya 3.7V Baterai lithium-ion sing bisa diisi ulang
Suhu panyimpenan -20 - 50 ºC (-4 ~ 122ºF)
Suhu Operasi GLU & KET: 5 - 45 ºC (41 - 113ºF) Asam Uric: 10 - 40 ºC (50 - 104ºF)
Kelembapan Operasi 10 - 90% (ora kondensasi)
Konektivitas WiFi lan HL7

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • KONTAK KAMI
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita