page_banner

produk

GAMPANG ® Strip Uji Asam Uric

Katrangan singkat:

GAMPANG ® Jalur Uji Asam Uric dirancang khusus kanggo pangukuran kuantitatif asam urat ing kabeh getih magepokan karo Sistem Multi-monitoring seri AKSIENSI.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

Akurasi sing Terbukti Klinis karo Kualitas Lab
Volume Sample Cilik lan Wektu Maca Cepet
Kompensasi Interferensi Hematokrit
Pangenalan Jinis Jalur Tes Otomatis
Ngidini Aplikasi Sampel kaping 2 Sajrone 3 detik
Suhu panyimpenan sing luwih jembar
8 Elektrod

Spesifikasi:

Model: SM411
Ukuran Pangukuran: 3.0-20.0mg / dL (179-1190μmol / L)
Volume Sampel: 1.0μL
Wektu Tes: 15 detik
Jinis conto: Darah Utuh Seger (Kapiler, Venus)
Range HCT: 25-60%
Suhu Panyimpenan: 2-30 ° C
Umur Vial Open: 3 wulan
Umur rak (Ora Dibukak): 18 wulan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • KONTAK KAMI
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita