page_banner

produk

GAMPANG ® Multi-Monitoring System (PM 900)

Katrangan singkat:

GAMPANG ®Multi-Monitoring System (Model No. PM 900) minangka salah sawijining generasi sabanjure, sistem multi-monitor canggih sing kasedhiya kanthi rega sing terjangkau. Sistem Multi-Monitoring iki digunakake ing teknologi biosensor canggih lan tes ing multi-paramèter kalebu Glukosa (GOD), Glukosa (GDH-FAD), Asam Uric lan keton Darah.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur Lanjut

4 ing fungsi 1Multi
Deteksi underdosis
Kimia enzim anyar
Kontrol kualitas lengkap
Pangenalan Strip otomatis sawise kalibrasi

Ejeksi Strip
Asil sing bisa dipercaya
Jembar HCT
Indikator kisaran fleksibel
Suhu operasi sing jembar
Volume sampel getih cilik

Spesifikasi

Fitur

Spesifikasi

Parameter

Glukosa Darah, Darah β-Keton, lan Asam Uric Darah

Ukuran Ukur

Glukosa Darah: 0,6 - 33,3 mmol / L (10 - 600 mg / dL)

Getih β-Ketone: 0,0 - 8,0 mmol / L

Asam Uric: 3.0 - 20.0 mg / dL (179 - 1190 μmol / L)

Kisaran Hematokrit

Glukosa Darah lan β-Ketone: 15% - 70%

Asam Uric: 25% - 60%

Conto

Nalika nyoba β-Ketone, Asam Uric utawa glukosa Getih karo Glukosa Dehidrogenase FAD-Dependent, gunakake getih kapiler seger lan conto Darah vena;

Nalika nyoba glukosa getih karo Glukosa Oksidase: gunakake getih kapiler sing seger

Ukuran Sampel Minimal

Glukosa Darah: 0,7 μL

Getih β-Ketone: 0,9 μL

Asam Uric Darah: 1.0 μL

Wektu Tes

Glukosa Getih: 5 detik

Sang β-Ketone: 5 detik

Asam Uric Darah: 15 detik

Unit Ukur

Glukosa Darah: Meter wis prabayar nganti milimol per liter (mmol / L) utawa miligram per desiliter (mg / dL) gumantung karo standar negara sampeyan.

Darah β-Ketone: Meter wis ditemtokake nganti milimol per liter (mmol / L)

Asam Uric Darah: Meter wis prabayar kanggo mikromol saben liter (μmol / L) utawa miligram per desiliter (mg / dL) gumantung karo standar negara sampeyan.

Memori

Glukosa Darah: 500 tes (ALLAH + GDH)

Darah β-Ketone: 100 tes

Asam Uric Darah: 100 tes

Shutoff Otomatis

2 menit

Ukuran Meter

86 mm × 52 mm × 18 mm

Sumber On / Off

Loro batere sel koin CR 2032 3.0V

Urip Batere

Udakara 1000 tes

Ukuran Tampilan

32 mm × 40 mm

Bobot

53 g (kanthi batere wis diinstal)

Suhu Operasi

Glukosa lan Keton: 5 - 45 ºC (41 - 113ºF)

Asam Uric: 10 - 40 ºC (50 - 104ºF)

Kelembapan Relatif Operasi

10 - 90% (ora kondensasi)

Dhuwur Operasi

0 - 10000 kaki (0 - 3048 meter)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • KONTAK KAMI
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita