page_banner

produk

GAMPANG ® Sistem Monitoring Multi Lite (PM 910)

Katrangan singkat:

GAMPANG ® Sistem Pemantauan Multi LITE (Model No. PM 910) minangka alternatif sederhana kanggo ACCUGENSI PM900 sing ngidini sampeyan nindakake kabeh perkara utama sing bisa diarepake saka sistem pemantauan multi-monitoring dhasar kanthi biaya murah dibandhingake karo PM900.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur Lanjut:
4 ing 1 Multi-Fungsi
Deteksi Underdosis
Teknologi Enzim Anyar
Jembar HCT Range
Volume sampel getih cilik
Suhu operasi sing jembar
Kontrol kualitas lengkap
Asil sing bisa dipercaya
Kinerja sing wis kabukten klinis
Kepatuhan Lengkap ISO 15197: 2013 / EN ISO 15197: 2015

Spesifikasi Teknis

 

PM910

Fitur

Spesifikasi

Parameter

Glukosa Darah, Darah β-Keton, lan Asam Uric Darah

Ukuran Ukur

Glukosa Darah: 0,6 - 33,3 mmol / L (10 - 600 mg / dL)

Getih β-Ketone: 0,0 - 8,0 mmol / L

Asam Uric: 3.0 - 20.0 mg / dL (179 - 1190 μmol / L)

Kisaran Hematokrit

Glukosa Darah lan β-Ketone: 10% - 70%

Asam Uric: 25% - 60%

Conto

Nalika nyoba β-Ketone, Asam Uric utawa glukosa getih kanthi Glukosa Dehidrogenase
FAD-Dependent, nggunakake getih kapiler seger lan conto getih vena;

Nalika nyoba glukosa getih karo Glukosa Oksidase: gunakake getih kapiler sing seger

Ukuran Sampel Minimal

Glukosa Darah: 0,7 μL

Getih β-Ketone: 0,9 μL

Asam Uric Darah: 1.0 μL

Wektu Tes

Glukosa Getih: 5 detik

Sang β-Ketone: 5 detik

Asam Uric Darah: 15 detik

Unit Ukur

Glukosa Getih:

Meter wis prabayar kanggo milimole saben liter (mmol / L) utawa miligram per
deciliter (mg / dL) gumantung karo standar negara sampeyan.

Darah β-Ketone: Meter wis ditemtokake nganti milimol per liter (mmol / L)

Asam Uric Darah: Meter wis disetel dadi mikromol per liter (μmol / L) utawa
miligram saben desiliter (mg / dL) gumantung karo standar negara sampeyan.

Memori

Glukosa Getih + β-Ketone + Asam urat = 150 tes

Shutoff Otomatis

2 menit

Ukuran Meter

79 mm × 50 mm × 14,5 mm

Sumber On / Off

Siji baterai sel koin CR 2032 3.0V

Urip Batere

Udakara 500 tes

Ukuran Tampilan

30 mm × 32 mm

Bobot

36 g (kanthi batere wis diinstal)

Suhu Operasi

Glukosa lan Keton: 5 - 45 ºC (41 - 113ºF)

Kelembapan Relatif Operasi

Asam Uric: 10 - 40 ºC (50 - 104ºF)

10 - 90% (ora kondensasi)

Dhuwur Operasi

0 - 10000 kaki (0 - 3048 meter)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • KONTAK KAMI
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita