page_banner

produk

GAMPANG ® Jalur Tes keton getih

Katrangan singkat:

GAMPANG ® Jalur Tes keton getih dirancang khusus kanggo pangukuran kuantitatif tingkat keton Darah ing kabeh getih magepokan karo Sistem Multi-ngawasi seri AKSENSI.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

Akurasi sing Terbukti Klinis karo Kualitas Lab
Volume Sample Cilik lan Wektu Maca Cepet
Kompensasi Interferensi Hematokrit
Pangenalan Jinis Jalur Tes Otomatis
Ngidini Aplikasi Sampel kaping 2 Sajrone 3 detik
Suhu panyimpenan sing luwih jembar
8 Elektrod

Spesifikasi:

Model: SM311
Ukuran Pangukuran: 0,00-8,00mmol / L
Volume Sampel: 0.9μL
Wektu Tes: 5 detik
Jinis conto: Darah Utuh Seger (Kapiler, Venus)
Range HCT: 10-70%
Suhu Panyimpenan: 2-35 ° C
Umur Vial Open: 6 wulan
Strip-life shelf (Ora dibukak): 24 wulan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • KONTAK KAMI
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita