page_banner

produk

NGALAMI ® Nebulizer Mesh sing Bisa Dipakai (NS180, NS280)

Katrangan singkat:

NGALAMI ®Nebulizer Mesh sing Bisa Dipakai minangka nebulizer bolong sing bisa digunakake ing jagad pisanan sing digunakake kanggo menehi obat ing bentuk kabut sing nyedhot menyang paru-paru. Bisa digunakake kanggo bocah lan wong diwasa ing perawatan panandhang asma, COPD, fibrosis kistik lan penyakit ambegan lan kelainan liyane.


Detail Produk

Tag Produk

UBreatH® Wearable Mesh Nebulizer (NS180-WM) minangka nebulizer bolong sing bisa digunakake ing jagad pisanan kanggo ngombe obat kanthi kabut sing dihirup ing paru-paru. Iki bisa digunakake kanggo bocah lan wong diwasa ing perawatan panandhang asma, COPD, fibrosis kistik lan penyakit pernapasan lan kelainan liyane. Produk sing ngobati saluran pernapasan ndhuwur lan ngisor kanthi ngombe cairan lan nyemprotake menyang saluran napas pangguna supaya saluran napas ora bisa alangi, lembab saluran pernapasan lan sputum encer.

+ Piranti cilik - bebasake tangan sampeyan nalika nampa perawatan nebulisasi
+ Deposit obat sing cukup - MMAD <3.8 sore
+ Operasi bisu - gangguan <30 dB sajrone operasi
+ Operasi cerdas - tingkat nebulisasi sing bisa diatur kasedhiya saka 0,1 ml / menit, 0,15 mL / menit lan 0,2mL / menit

Spesifikasi Teknis

Fitur

Spesifikasi

Model

NS 180-WM

Ukuran Partikel

MMAD <3.8 μm

Ribut

<30 dB

Bobot

120 gram

Ukuran

90mm × 55mm × 12mm (Remote controller)

30mm × 33mm × 39mm (Wadah obat)

Kapasitas wadhah obat

Maksimum 6 mL

Pasokan listrik

3,7 V batere lithium bisa diisi ulang

Konsumsi daya

<2.0 W

Tingkat Nebulisasi

3 level:

0,10 mL / menit; 0,15 mL / menit; 0,20 mL / menit

Frekuensi Kedher

135 KHz ± 10%

Suhu operasi lan asor

10 - 40 ºC, RH: ≤ 80%


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • KONTAK KAMI
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita