page_banner

produk

NGALAMI ® Penganalisa napas (BA200)

Katrangan singkat:

Penganalisis UBREATH Exhalation (BA200) minangka piranti medis sing dirancang & diproduksi dening e-LinkCare Meditech kanggo digandhengake karo tes FeNO lan FeCO kanggo nyedhiyakake pangukuran kanthi cepet, tepat, kuantitatif kanggo mbantu diagnosis klinis lan manajemen kayata panandhang asma lan saluran napas kronis liyane. peradangan.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

Peradangan saluran napas kronis minangka fitur umum saka sawetara jinis panandhang asma, fibrosis kistik (CF), bronchopulmonary dysplasia (BPD), lan penyakit paru obstruktif kronis (COPD).
Ing jagad saiki, tes murah sing ora invasif, gampang, bisa dibaleni, cepet, trep, lan murah regane diarani Fractional nitric oxide (FeNO), asring nduwe peran kanggo mbantu ngenali peradangan saluran napas, lan kanthi mangkono ndhukung diagnosis asma nalika ana diagnosis kahanan sing durung mesthi

Konsentrasi pecahan karbon monoksida ing napas napas (FeCO), padha karo FeNO, wis dievaluasi minangka calon biomarker napas negara patofisiologis, kalebu status ngrokok, lan penyakit radang paru-paru lan organ liyane.

Penganalisis UBREATH Exhalation (BA810) minangka piranti medis sing dirancang & diproduksi dening e-LinkCare Meditech kanggo digandhengake karo tes FeNO lan FeCO kanggo nyedhiyakake pangukuran kanthi cepet, tepat, kuantitatif kanggo mbantu diagnosis klinis lan manajemen kayata asma lan saluran napas chonic liyane peradangan.

Ing dina ikijagad iki, tes sing ora invasif, gampang, bisa dibaleni, cepet, trep, lan murah regane diarani Fractional nitric oxide (FeNO), asring nduwe peran kanggo mbantu ngenali inflamasi saluran napas, lan saengga ndhukung diagnosis asma nalika durung mesthi diagnosis .

ITEM Takeran Referensi
FeNO50  Tingkat aliran Exhaale sing diatasi 50ml / s 5-15ppb
FeNO200  Tingkat aliran Ekspirasi 200ml / s <10 ppb

Kangge, BA200 uga nyedhiyakake data kanggo paramèter ing ngisor iki

ITEM Takeran Referensi
CaNO Konsentrasi NO ing fase gas alveolar <5 ppb
FnNO Oksida nitrat hidung 250-500 ppb
FeCO Konsentrasi pecahan karbon monoksida ing napas sing dihirup 1-4ppm> 6 ppm (yen ngrokok)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • KONTAK KAMI
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita