page_banner

produk

GAMPANG ® Jalur Tes Glukosa Darah (Glukosa Dehidrogenase FAD-Dependent)

Katrangan singkat:

GAMPANG ® Jalur Tes Glukosa Darah (GDH) minangka strip test dehidrogenase glukosa gumantung Fin) gumantung karo keperluan omah lan profesional kanthi rega sing terjangkau.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

Akurasi sing Terbukti Klinis karo Kualitas Lab
Volume Sample Cilik lan Wektu Maca Cepet
Kompensasi Interferensi Hematokrit
Pangenalan Jinis Jalur Tes Otomatis
Ngidini Aplikasi Sampel kaping 2 Sajrone 3 detik
Suhu panyimpenan sing luwih jembar
8 Elektrod
Gangguan Maltosa lan Xilosa

Spesifikasi:

Model: SM211
Ukuran Pengukuran: 0.6-33.3mmol / L (10-600mg / dL)
Volume Sampel: 0.7μL
Wektu Tes: 5 detik
Jinis conto: Darah Utuh Seger (Kapiler, Venus)
Range HCT: 10-70%
Suhu Panyimpenan: 2-35 ° C
Umur Vial Open: 6 wulan S
umur perjalanan (Ora Dibukak): 24 wulan

Babagan kita:

e-Linkcare Meditech Co., Ltd minangka perusahaan multinasional berteknologi tinggi sing dibangun liwat kerjasama antara London UK lan Hangzhou China kanthi fasilitas manufaktur dhewe sing adhedhasar ing Xianju, Zhejiang, China, ing ngendi kita nggawe macem-macem peralatan medis kanthi desain dhewe, kalebu Sistem Pemantauan Multi AccugenceTM, Sistem Spirometer UBREATH TM lsp.

Wiwit dina iki, e-Linkcare Meditech Co., Ltd duwe komitmen kanggo ngapikake manajemen penyakit kronis kanthi teknologi canggih, desain manusiawi, teknik manufaktur sing dikontrol kanthi apik uga solusi kesehatan digital lan seluler sing terintegrasi. Kita ngupayakake kegunaan sing apik banget, pengalaman pangguna sing luwih lancar, lan inovasi terus dadi misi kita.

Makarya karo profesional kesehatan ing macem-macem wilayah klinis ing saindenging jagad, kita wis ngerteni akeh kabutuhan sampeyan. Wawasan kasebut, dikombinasikake karo ilmu, pengalaman lan inovasi sing wiyar, mbantu kita nggawe solusi tes sing paling apik ing sesuk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • KONTAK KAMI
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita