page_banner

produk

GAMPANG ® Jalur Tes Glukosa Darah (Glukosa Oksidase)

Katrangan singkat:

GAMPANG ® Jalur Tes Glukosa Darah (GOD) yaiku enzim glukosa oksidase (GOx utawa GOD) adhedhasar tes sing bisa digunakake kanggo panggunaan omah lan profesional kanthi rega sing terjangkau.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

Akurasi sing Terbukti Klinis karo Kualitas Lab
Volume Sample Cilik lan Wektu Maca Cepet
Kompensasi Interferensi Hematokrit
Pangenalan Jinis Jalur Tes Otomatis
Ngidini Aplikasi Sampel kaping 2 Sajrone 3 detik
Suhu panyimpenan sing luwih jembar
8 Elektrod

Spesifikasi:

Model: SM111
Ukuran Pengukuran: 0.6-33.3mmol / L (10-600mg / dL)
Volume Sampel: 0.7μL
Wektu Tes: 5 detik
Jinis conto: Darah Utuh Seger (Kapiler, Venus)
Range HCT: 10-70%
Suhu Panyimpenan: 2-35 ° C
Umur Vial Open: 6 wulan S
umur perjalanan (Ora Dibukak): 24 wulan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • KONTAK KAMI
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita