page_banner

produk

NGALAMI ® Sistem Spirometer Multi-Fungsi (PF810)

Katrangan singkat:

NGALAMI ®Sistem Spirometer Multi-Fungsi (PF810) digunakake kanggo macem-macem tes fungsi paru-paru lan pernapasan. Ngukur lan tes kabeh fungsi paru-paru uga BDT, BPT, Tes Otot Pernafasan, penilaian strategi dosis, rehabilitasi paru-paru dll kanggo menehi solusi total kanggo kesehatan paru-paru.

 


Detail Produk

Tag Produk

Sprimet digunakake kanggo macem-macem tes fungsi paru-paru lan pernapasan. Produk kasebut ngukur jumlah udhara sing bisa dihirup dening subjek ing paru-paru, lan kepiye bisa cepet ambegan. Ringkesan, ngukur lan nyoba fungsi paru-paru utawa kapasitas paru-paru umum.

Saliyane UBreatH Spirometer System PF680 lan PF280, UBreatH Multi-Function Spirometer System (PF810) ora mung spirometer biasa, nanging transduser tekanan diferensial portabel lan presisi, sing digunakake bebarengan karo kepala aliran pneumotach kanggo menehi solusi total kanggo pangguna kanthi nampilake tes spirometri kayata FVC, VC, MVV, nanging uga paramèter penting liyane ing laboratorium spirometri kayata BDT, BPT, Tes Otot Pernafasan, penilaian strategi dosis, Rehabilitasi Pulmonal lsp kanggo nyedhiyakake solusi total kanggo manajemen kesehatan paru-paru .

Fitur:

Spirometri - FVC FVC, FEV1, FEV3, FEV6, FEV1 / FVC, FEV3 / FVC, FEV1 / VCMAX, PEF, FEF25, FEF50, FEF75, MMEF, VEXP, FET. 
Spirometri - VC VC, VT, IRV, ERV, IC
Spirometri - MVV MVV, VT, RR
Tes Otot Pernafasan Tekanan inspirasi maksimal &  meksa expiratory maksimum
Strategi kanggo evaluasi dosis  
Rehabilitasi paru-paru l Pambiji kaping pisanan babagan rehabilitasi Latihan otot, Tekanan Ekspirasi Positif Osilasi (OPEP)Rehabilitasi sevaluasi tage lan nyemak
Referensi tambahan kanggo diagnosis Angket kuisioner khusus, Tes Penilaian COPD (CAT), Angket Kontrol Asma - myCME lsp.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • KONTAK KAMI
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita