page_banner

produk

UBREAT ® Sistem Spirometer (PF680)

Katrangan singkat:

UBREAT ® Sistem Spirometer Pro (PF680) ngukur ventilasi fungsi paru-paru subyek kalebu ekspirasi lan inspirasi kanthi nggunakake teknologi Pneumotachograph.


Detail Produk

Tag produk

Spirometri sing bisa diukur liwat Inhale & Exhale
FVC, SVC, MVV kasedhiya karo 23 paramèter kanggo diwilang.
Akurasi lan pengulangan tundhuk karo standarisasi gugus tugas ATS/ERS (ISO26782:2009)
Selaras karo syarat ATS/ERS kanggo sensitivitas aliran mudhun nganti 0.025L/s sing minangka ciri penting kanggo diagnosa lan ngawasi pasien COPD.

Nyata-wektu Pengalaman kurva Graphic
Grafik sing disinkronake nambah pangguna kanggo entuk asil sing marem kanthi tuntunan profesional.
Nampilake telung paramèter gelombang lan nyatakake kinerja paling apik kanggo referensi.

Desain Portable
Piranti tangan-dianakaké lan gampang kanggo operasi.
Kalibrasi BTPS otomatis lan bebas saka pengaruh kondisi lingkungan.
entheng nggabungake keuntungan portabilitas.

Operate karo Safety
Kebersihan terjamin kanthi pneumotach sing bisa dibuang ora menehi wewenang kanggo kontaminasi silang.
Desain paten nawakake pencegahan.
Kontrol kualitas otomatis lan algoritma koreksi kanggo nyilikake gangguan saka operasi.

Stasiun Servis Kabeh-ing-Siji
Printer sing dibangun lan scanner barcode digabungake ing siji piranti.
Sambungan LIS / HIS liwat Wi-Fi lan HL7.

Spesifikasi Teknis

Fitur Spesifikasi
Model PF680
Paramèter FVC: FVC, FEV1, FEV1%, PEF, FEF25, FEF50, FEF75VC: VC, VT, IRV, ERV, IC
MVV: MVV, VT, RR
Prinsip Deteksi Aliran Pneumotachograph
Range Volume Volume: (0.5-8) LFlow: (0-14) L/s
Standar Kinerja ATS/ERS 2005 & ISO 26783:2009
Akurasi Volume ± 3% utawa ± 0,050L (njupuk nilai sing luwih gedhe)
Power Supply Baterei lithium 3.7 V (bisa diisi ulang)
Printer Printer termal sing dibangun ing
Suhu operasi 10 ℃ - 40 ℃
Kelembapan Relatif Operasi ≤ 80%
Ukuran Spirometer: 133x82x68 mm Gagang Sensor: 82x59x33 mm
Bobot 575g (kalebu Transduser Aliran)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • KONTAK KAMI
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita