page_banner

produk

UBREAT ® Sistem Spirometer (PF280)

Katrangan singkat:

UBREAT ® Sistem Spirometer (PF280) minangka spirometer genggam sing digunakake kanggo nguji fungsi paru-paru subyek, mbantu ngukur efek saka penyakit paru-paru.


Detail Produk

Tag produk

Hasil sing Dipercaya
Nyedhiyakake 6 paramèter: PEF, FVC, FEV1, FEV1 / FVC, EFE50, FEF75.
Akurasi lan pengulangan tundhuk karo standarisasi gugus tugas ATS/ERS (ISO26782:2009)
Selaras karo syarat ATS/ERS kanggo sensitivitas aliran nganti 0.025L/s sing minangka ciri penting kanggo diagnosa lan ngawasi pasien COPD. Desain Portabel
Piranti tangan-dianakaké lan gampang kanggo operasi.
Kalibrasi BTPS otomatis lan bebas saka pengaruh kondisi lingkungan.
entheng nggabungake keuntungan portabilitas.
Njaga Kalibrasi saben dina kanthi gampang lan gratis.

Zero Kontaminasi Silang
Kebersihan terjamin kanthi pneumotach sing bisa dibuang ora menehi wewenang kanggo kontaminasi silang.
Desain paten nawakake pencegahan.
Kontrol kualitas otomatis lan algoritma koreksi kanggo nyilikake gangguan saka operasi.

Pangguna Friendly
Grafik insentif lan indikator digital sing ditampilake ndhukung penilaian cepet penyakit dokter.
Indikator kisaran warna-warni ngidini penilaian cepet kanggo kejelasan visual sing luwih apik.
Gampang nyambung menyang PC kanggo ijol-ijolan data.

Transfer data
Gampang nyambung menyang PC liwat Modul Komunikasi Bluetooth khusus kanggo ijol-ijolan data.
Akses menyang Piranti Lunak UBREATH kanggo fungsi analisis data liyane.

Sistem Spirometer UBREATH (Model No. PF280) yaiku spirometer portabel sing berkualitas tinggi, gampang digunakake, sing nyedhiyakake kombinasi portabilitas, akurasi lan safety sing cocog. Lan uga mbantu dokter nganalisa data paru-paru liwat kurva VT / FV lan indikator digital sing dadi solusi sing cocog kanggo perawatan utama, titik perawatan, lingkungan ngawasi diri pasien.

Spesifikasi Teknis

Fitur

Spesifikasi

Model PF280
Paramèter PEF, FVC, FEV1, FEV1/FVC, FEF50, FEF75
Prinsip Deteksi Aliran Pneumotachograph
Range Volume Volume: 0,5-8 L

Aliran: 0-14 L/s

Standar Kinerja ATS/ERS 2005 & ISO 26783:2009, ISO 23747:2015
Akurasi Volume ± 3% utawa ± 0,050L
Power Supply baterei lithium 3.7 V
Urip baterei Kira-kira 500 siklus pangisian daya lengkap
Printer Printer Bluetooth eksternal
Memori 495 cathetan
Suhu operasi 10 ℃ - 40 ℃
Kelembapan Relatif Operasi ≤ 80%
Ukuran Spirometer: 133x76x39 mm
Bobot 135g (kalebu Transduser Aliran)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • KONTAK KAMI
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita